BAŞKAN ŞAHİN’DEN EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KUTLAMA MESAJI

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Servet Şahin, 2021-2022 eğitim öğretim yılının başlaması ve İlköğretim Haftası nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Eğitimin, üzerinde titizlikle durulması ve her şeyden fazla sahiplenilmesi gereken, kararlılık ve süreklilik isteyen bir süreç olduğunu dile getiren Şahin, şunları kaydetti:

“Devletimiz çocuklarımızın ve gençlerimizin çağın gereklerine uygun bir biçimde yetişmeleri için bütün imkanları seferber etmektedir. Türkiye’yi bulunduğu noktadan daha ileriye, eğitimli, nitelikli, rekabetçi, çalışkan ve her zaman bilginin takipçisi olmayı ilke edinmiş nitelikli insan gücünün taşıyacağını biliyoruz. Çocuklarımızı ve gençlerimizi bu parlak yarınlara en iyi biçimde hazırlayabilmenin yolunun kaliteli bir eğitimden geçtiğinin bilincindeyiz. Bu nedenle eğitim ve öğretimdeki en önemli hedefimiz, çocuklarımızı çağın gerektirdiği bilimsel ve teknolojik donanımların yanında milli, ahlaki, manevi ve kültürel değerlerle bezenmiş bireyler olarak yetiştirmek bizlerin görevidir. Geleceğin teminatı çocukların, onlara en iyi imkanları sağlamaya çalışan ailelerinin ve büyük fedakarlıklarla, yurdun her köşesinde hizmet veren öğretmenlerin heyecanını ve coşkusunu yürekten paylaşmaktayım.

Bu duygu ve düşüncelerle, 2021-2022 eğitim öğretim yılının, başta sevgili öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz olmak üzere tüm eğitim camiamıza hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Ekim 2021

Yahoo

Will be right back...

Thank you for your patience.

Our engineers are working quickly to resolve the issue.