BAŞKAN ŞAHİN'DEN KKTC CUMHURBAŞKANI SEÇİLEN TATAR'A TEBRİK

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin, Ersin Tatar’ın Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin 5. Cumhurbaşkanı seçilmesi dolayısıyla bir tebrik mesajı yayımladı.

Şahin mesajında; “Türkiye her zaman demokrasi kültürünün en güzel örneklerinden birini sergileyen ve geleceğine sahip çıkan Kıbrıs Türkü'nün yanında olmaya devam edecektir. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin sonucuna göre KKTC'nin 5. Cumhurbaşkanı seçilen Sayın Ersin Tatar'ı içtenlikle kutluyor, seçim sonuçlarının KKTC halkına hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Temmuz 2021