BAŞKAN ŞAHİN KARDEŞ ÜLKE AZERBAYCAN'IN BAĞIMSIZLIK GÜNÜNÜ KUTLADI

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin kardeş ülke Azerbaycan’ın Bağımsızlık Günü’nü kutladı.

Başkan Şahin mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Tek Millet, İki Devlet anlayışıyla yıllarca kardeş ülkemiz Azerbaycan’ın hem devlet hem de millet olarak yanında olduk. Bundan sonraki süreçte de birlikte olmaya, omuz omuza mücadele etmeye devam edeceğiz. Azerbaycan’ın egemenlik ve toprak bütünlüğüne yönelik kirli emellerinden vazgeçmeyen Ermenistan’ın bilhassa son günlerde masum sivillere yönelik alçak saldırılarını kınıyor, lanetliyorum. Her ne pahasına olursa olsun, hem sahada hem de masada Azerbaycanlı kardeşlerimizin yanında olduğumuzu bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Bu duygu ve düşüncelerle can Azerbaycan’ın 18 Ekim Bağımsızlık Günü’nü tebrik ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

Temmuz 2021