BAŞKAN ŞAHİN'DEN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 100. Yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Şahin mesajında; "23 Nisan 1920 tarihinde yüce meclisimiz, ülkenin içinde bulunduğu olumsuz şartlara rağmen milletten aldığı güçle İstiklâl Mücadelesini başarıyla sonuçlandırmış, ezelden beri hür yaşayan milletimizin, ebediyete kadar hür yaşayacağını bütün dünyaya ilan etmiştir. Bu bakımdan 23 Nisan 1920 tarihi, bu milletin önemli günlerinden birisi olmanın yanında, milletimizin her zaman büyük güçlüklere bile kendi iradesiyle ve gücüyle karşı koyabileceğinin, her güçlüğü onurlu mücadelesiyle aşabileceğinin en büyük göstergesidir. Genç, yaşlı, kadın, erkek omuz omuza veren milletimiz, hürriyet ve bağımsızlığına kasteden düşmanlara karşı destansı bir mücadele vermiştir. Destansı bir mücadele veren, şeref ve haysiyetini koruyan milletimiz, elde ettiği zaferle al bayrağımızı özgürce göndere çekmeyi başarmıştır. 23 Nisan'ın ülkemizin zorlu bir mücadele verdiği dönemde tüm dünya çocuklarına armağan edilmiştir. Bu bayram sadece Türkiye'deki çocukların değil, dil, din, renk ayırt edilmeksizin dünyanın her yanındaki yavruların bayramıdır. Bu nedenle bizler geleceğimiz çocuklar için daha güzel bir dünya bırakmak için çalışmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle bu bayramı geleceğimiz çocuklarına armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü bir kez daha minnetle anıyor, barışın, sevginin ve kardeşliğin simgesi olan tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlarım," dedi.

Ağustos 2020

Parçalı bulutlu