KADIN GİRİŞİMCİLER BİR ARAYA GELDİ

Ordu TSO organizatörlüğünde faaliyetlerini sürdüren Ordu İl Kadın Girişimciler Kurulu 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile bir araya gelerek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile ilgili olarak bir araya gelen Ordu İl Kadın Girişimciler Kurulu Ordu Ticaret ve Sanayi Odası binasında çalışan kadın personelleri ziyaret ederek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle bir araya gelinen toplantıda konuşan Ordu İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Züleyda Çelebi; “Dünya Kadınlar gününü aslında bir gün değil her gün kutlamak lazım. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü bilindiği üzere Dünya’da ve ülkemizde kutlanmakta, bizlerde kadınlarımızı bir gün de olsa hatırlamak, onlara hak ettikleri değeri göstermek için bir araya gelmiş bulunuyoruz” dedi.

Son olarak Başkan Çelebi; “Bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü olarak kutlanmaktadır, ancak birçok kadınımız bugün dahi şiddete maruz kalmaktadır. Kadınlarımızı bir güne sığdırarak onların hak ettikleri değeri göstermemiz mümkün değildir. Her insanın hayatına mutlaka bir kadın girer, bu bazen bir anne, bazen bir eş, bazen de bir kardeş olabilir. O yüzden kadınlarımızı hiçbir zaman unutmamamız ve her günlerinin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü olacak şekilde yaşatmamız gerekmektedir. Bizlerde bugün o farkındalığı yansıtmaya çalışıyoruz. Tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlayarak konuşmasını tamamladı.

Eylül 2020