FAHRİ TEMSİLCİMİZ GÜRCİSTAN ULUSLARARASI YATIRIMCILAR DERNEĞİ BAŞKANLIĞINA SEÇİLDİ

Ordu Ticaret ve Sanayi Odasının (OTSO) Batum Fahri Temsilcisi olan Osman Çalışkan, Gürcistan Uluslararası Yatırımcılar Derneği Başkanlığına seçildi.

Gürcistan Uluslararası Yatırımcılar Derneği Başkanlığına seçilen Fahri Temsilcimiz Osman Çalışkan; “Gürcistan Uluslararası Yatırımcılar Derneği, başkanlık seçimi için toplandığını, yapılan oylama sonucunda dernek başkanlığına üç yıl boyunca seçildiğini bildirdi.

Fahri Temsilcimiz Osman Çalışkan, yaptığı açıklamada dernek ile ilgili bilgiler vererek,

Türkiye ve Gürcistan’ın dostluktan öte akrabalık ilişkileri olduğunu ve Ordulu iş adamlarını Gürcistan’a yatırım yapmaya davet ettiğini belirtti.

Bizlerde Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı olarak, Gürcistan Uluslararası Yatırımcılar Derneği Başkanlığına seçilen Odamız Batum Fahri Temsilcisi Osman Çalışkan’ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Nisan 2019

Cannot get ORDU location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.