BAŞKAN SERVET ŞAHİN'DEN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeni ile bir mesaj yayımladı.

Başkan Şahin, mesajında, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde 26 Ağustos’ta başlayan ve 30 Ağustos’ta eşsiz bir zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan savaşı ile vatan topraklarımız kurtarılmış, Türk Milleti Hürriyet ve Bağımsızlık içinde yaşama onuruna kavuşmuştur. Milletimiz bu zaferle, milli hâkimiyet, birlik ve beraberlik anlayışı içinde, kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere, tüm mazlum halklara örnek teşkil edecek bir şekilde bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini, sonsuza kadar var olacağını tüm dünyaya kabul ettirmiştir. Bu zaferin ardından geçen 96 yıllık süreç içinde tüm milletçe el ve gönül birliği ile kurup geliştirdiğimiz Türkiye Cumhuriyeti, bu günkü demokratik ve dinamik yapısıyla dünyada seçkin ve saygın bir yere sahiptir. Başta Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Onun silah arkadaşları olmak üzere, Kurtuluş Savaşının tüm kahramanlarını, mukaddes vatanımız için canı pahasına görev yapan şehitlerimizi, gazilerimizi ve günümüzde terör eylemlerinde şehit olan Türk Silahlı Kuvvetleri ile güvenlik güçleri mensuplarımızı ve 15 Temmuz akşamı yaşadığımız darbe girişimi sırasında Türk Milletinin milli mücadele ruhunu ortaya koyan ve Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğü ile demokrasisinin devamı için can veren şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyor, bu vesileyle hemşerilerimin 30 Ağustos Zafer Bayramını canı gönülden kutlarım’’ dedi.

Eylül 2018

Sunny