OTSO AĞUSTOS AYI MECLİSİNDE BİR ARAYA GELDİ

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Ağustos ayı Meclis Toplantısını gerçekleştirdi.

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Ağustos ayı Meclis Toplantısı, oda meclis salonunda Yönetim Kurulu Başkanı Servet Şahin ve Meclis üyelerinin katılımları ile Meclis Başkanı Levent Yıldırım Başkanlığında gerçekleşti.

Ordu TSO Meclis Başkanı Levent Yıldırım meclis toplantısını açmadan önce, Ordu Ticaret ve Sanayi Odasının eski genel sekreteri İsmail Hakkı Üçer’i kürsüye davet etti.

Oda Meclis Toplantısında konuşan, eski Ordu TSO Genel Sekreteri İsmail Hakkı Üçer “34 yıllık Ordu Ticaret ve Sanayi Odası hayatımda 30 yılını Genel Sekreter olarak görev aldım. Hem yönetimi ile hem de meclisi ile bu zamana kadar ters düştüğümüz konularda olsa mutlaka yapıcı çözüm üreterek orta yolu bulduk. Biz görevimizi tamamladık, ama aklımızı fikrimizi yitirmedik, herhangi bir üyemizin bir talebi olduğunda her zaman yanınızdayız. Bugün ben burada olmayabilirim, ancak yerime bıraktığım Şükrü Köksal kardeşim oda için elinden geleni yapacağına inanıyorum. Ben hepinize ayrı ,ayrı çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Daha sonra Ordu Ticaret ve Sanayi Odası adına Yönetim Kurulu Başkanı Servet Şahin ve Meclis Başkanı Levent Yıldırım, emekliliğe ayrılan Genel Sekreter İsmail Hakkı Üçer’e teşekkür plaketini ve hediyesini takdim etti.

Eylül 2018

Sunny