BAŞKAN ŞAHİN ÜYELERİN SORUNLARINI İLETTİ

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu Başkanlığında gerçekleşen, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey toplantısına katılarak üye firmaların sorunlarını iletti.

BAŞKAN ŞAHİN'DEN 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ VE GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN ORDU'YA GELİŞİNİN 96. YIL DÖNÜMÜ MESAJI

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin 19 Eylül Gaziler Günü ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Ordu’ya gelişinin 96. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

OTSO BAŞKANI ŞAHİN’DEN 30 AĞUSTOS MESAJI

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayımladı.

ŞAHİN:MALAZGİRT ZAFERİ DÜNYA TARİHİNİN AKIŞINI DEĞİŞTİRMİŞTİR

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin, Malazgirt Zaferi’nin 949. yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

ŞAHİN: YENİ MÜJDELERE VESİLE OLSUN

Doğalgaz arama faaliyetlerinin netice verdiği Karadeniz’de 320 milyar metreküp doğal gaz rezervinin bulunması ve sonrasındaki gelişmeleri değerlendiren Ordu Ticaret ve Sanayi (OTSO) Başkanı Servet Şahin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyurulan bu müjdeli gelişmenin Türkiye ekonomisi adına yeni bir başlangıca işaret ettiğini vurguladı.

OTSO BAŞKANI ŞAHİN: ORDUMUZ ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin, 2019 yılı Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu ve 2019 yılı Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesine giren üye firmalara teşekkür etti.

BAŞKAN SERVET ŞAHİN'DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

OTSO’DAN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A FINDIK FİYATI TEŞEKKÜRÜ

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Servet Şahin, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan fındık fiyatını memnuniyetle karşıladıklarını belirterek bu nedenle bir teşekkür mesajı yayınladı.

OTSO TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Temmuz ayı meclis toplantısı gerçekleştirdi.

BAŞKAN SERVET ŞAHİN'DEN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Eylül 2020

Çok güneşli