OTSO’DAN TARKAN DENİZ’E 10. YIL TEŞEKKÜR PLAKETİ

OTSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Danışmanı olan Tarkan Deniz’e OTSO Yönetim Kurulu Başkanı Servet Şahin ve OTSO Yönetim Kurulu adına 10. Yıl Teşekkür Plaketi takdim edildi.

ORDU’NUN MUHTEŞEM ÜÇLÜSÜ FINDIK, KİVİ VE BAL OLACAK

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Şahin, “Ulaşım altyapısındaki eksiklerimizin giderilmesini bekliyoruz. Bununla birlikte fındık, bal, kivi üçlüsüyle ihracatta hak ettiğimiz seviyeye yükseleceğiz” dedi.

HİSARCIKLIOĞLU'NDAN ŞAHİN'E TEŞEKKÜR

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile bir görüşme gerçekleştirdi. TOBB Mesleki ve Anadolu Lisesi ve sigorta prim teşviki konularının konuşulduğu görüşmede Hisarcıklıoğlu, gayretlerinden ötürü OTSO Başkanı Şahin'e teşekkür etti.

ŞAHİN’DEN KREDİ DESTEĞİ ÇAĞRISI

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin, pandemi döneminde birçok tüccar ve esnafın zor durumda olduğunu belirterek, tüccar ve esnafa faizsiz kredi verilmesi gerektiğini vurgularken, yine bu süreçte zincir marketlerin gıda dışında ürün satmaması gerektiğini söyledi.

ŞAHİN'DEN RAGAİP KANDİLİ MESAJI

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin, tüm İslam âleminin Regaip Kandil’ini kutlayarak, "Regaip Kandili ile başlayıp Kadir Gecesi ile sona eren üç aylar, Müslümanlar için manevi bir hasat mevsimi olduğunu belirtti.

OTSO’DAN BAŞKAN HİLMİ GÜLER'E BALMER İÇİN TEŞEKKÜR

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin, Tarım Kredi Kooperatifleri’nin bal paketleme işinin Ordu’ya alınması dolayısıyla Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Hilmi Güler’e teşekkür etti.

OTSO BAŞKANI ŞAHİN: DEMİRYOLU PROJESİNDE ISRARLIYIZ

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin, demiryolunun hem Ordu hem de bölgemizin gelişmesi adına önemli olduğunu, bu nedenle de bu yatırım takip etmeye ve ilimize kazandırmak için ısrarcı olmaya devam edeceklerini söyledi.

BAŞKAN ŞAHİN ÇALIŞAN GAZETECİLERİ UNUTMADI

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin “10 Ocak Çalışan Gazeteciler” günü vesilesiyle bir mesaj yayınladı.

YENİ YIL HERKESE SAĞLIK , MUTLULUK VE HUZUR GETİRSİN

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin, 2021 yılı için herkese sağlık, huzur ve mutluluklar diledi.

ORDU’NUN TALEPLERİ HİSARCIKLIOĞLU’NA İLETİLDİ

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na taleplerini iletti.

Mart 2021