VALİ YAVUZ ÇİKOLATA MUTFAĞINI ZİYARET ETTİ

Vali Seddar Yavuz, eşi Selda Yavuz ile birlikte proje kapsamında Ordu Ticaret ve Sanayi Odasına kazandırılan “Çikolata Atölyesi”ni ziyaret etti.

VEKİL GÜNDOĞDU ÇİKOLATA MUTFAĞINA İNDİ

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Servet Şahin, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Levent Yıldırım ve Ticaret ve Sanayi Odası Meclis üyelerinin katılımlarıyla, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda Ordu ilinin sosyoekonomik gelişimine katkıda bulunmak için istişare toplantısı gerçekleştirildi.

BAŞKAN ŞAHİN'DEN YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MESAJI

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Servet Şahin, 2019 eğitim öğretim yılına başlaması ve İlköğretim Haftası nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

OTSO KARARLI

Butik Çikolatanın Türkiye’ye Açılan Kapısı ORDU olacak.

BAŞKAN SERVET ŞAHİN'DEN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeni ile bir mesaj yayımladı.

OTSO AĞUSTOS AYI MECLİSİNDE BİR ARAYA GELDİ

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Ağustos ayı Meclis Toplantısını gerçekleştirdi.

BAŞKAN ŞAHİN’DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

GÜN BİRLİK GÜNÜDÜR

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin, Türkiye ekonomisine yönelik olarak başlatılan dolar merkezli saldırıya karşı, oda olarak ABD menşeli malzeme kullanmayacaklarını açıkladı.

TOBB VE TÜSİAD’DAN ORTAK AÇIKLAMA

TOBB ve TÜSİAD’ın gerçekleştirdiği istişareler sonrası ekonomik duruma ilişkin şu görüşler ön plana çıkmıştır:
“Hükümetin açıkladığı ekonomik programın hedefleri ve alınmakta olan önlemlerin başarısı için iş dünyası azimle destek olmaya kararlıdır.

Eylül 2018

Sunny