(COVİD-19) NEDENİ İLE İŞ DÜNYASINDA YAŞANAN SORUNLAR HAZIRLANAN RAPOR İLE TOBB'YE İLETİLDİ

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Şahin, Koronavirüs salgını nedeni ile iş dünyasında yaşanan sorunlara çözüm üretmek amacı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’ne rapor hazırlanarak iletildiğini söyledi.

GELİR VERGİSİ BEYANNAMESİ ERTELENDİ

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin, 31 Mart’ta sona erecek olan yıllık gelir vergisi beyanname verilme süresinin 30 Nisan’a kadar uzatıldığını belirtti.

BAŞKAN SERVET ŞAHİN'DEN 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

BAŞKAN ŞAHİN'DEN TIP BAYRAMI MESAJI

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Servet Şahin 14 Mart Tıp Bayramını kutladı.

KADIN GİRİŞİMCİLER BİR ARAYA GELDİ

Ordu TSO organizatörlüğünde faaliyetlerini sürdüren Ordu İl Kadın Girişimciler Kurulu 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile bir araya gelerek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

BAŞKAN ŞAHİN'DEN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Servet Şahin, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

STK’LARDAN ORTAK TAVIR

Ordu’da sivil toplum kuruluşları, dernekler, sendikalar, odalar ve birlikler ortak bildiri yayımlayarak, "Devletimizin ve ordumuzun yanındayız" mesajı verdi.

BAŞKAN GÜLER OTSO ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. M. Hilmi Güler, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Şubat ayı meclis toplantısına katıldı.

BAŞKAN SERVET ŞAHİN’DEN REGAİP KANDİLİ MESAJI

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Servet Şahin, tüm İslam âleminin Regaip Kandil’ini kutlayarak, "Regaip Kandili ile başlayıp Kadir Gecesi ile sona eren üç aylar, Müslümanlar için manevi bir hasat mevsimi olduğunu belirtti.

OTSO'DA 'TÜRKİYE KADIN GİRİŞİMCİ FİZİKİ NETWORK'Ü TOPLANTISI' DÜZENLENDİ

Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü Kadın ve Genç Girişimciler İhracat Daire Başkanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Ordu Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde ülke ihracatının arttırılması vizyonuna ve kadın girişimcilerin ihracata yönelmelerine katkı sağlayacak şekilde, kadın girişimcilere yönelik fiziki bir network kurmak amacıyla Ordu Ticaret ve Sanayi Odası'nda "Türkiye Kadın Girişimci Fiziki Network'ü Toplantısı" düzenlendi.

Mart 2020

Bulutlu