KARADENİZ AKDENİZ YOLU TAMAMLANMALI ORDU’YA LİMAN KAZANDIRILMALI

Ordu TSO ve Sivas TSO Sivas’ta bir araya gelerek Karadeniz Akdeniz yolunun biran önce tamamlanmasını ve Ordu’ya bir liman kazandırılmasını istediklerini dile getirirken, her iki oda arasında kardeş oda protokolü imzalandı.

BAŞKAN ŞAHİN'DEN 10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA GÜNÜ MESAJI

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin, 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal’in vefatının 81. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

BAŞKAN ŞAHİN'DEN MEVLİT KANDİLİ MESAJI

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Yönetim Kurulu Başkanımız Servet Şahin, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

BAŞKAN ŞAHİN LİMAN VE DEMİR YOLU DEDİ!

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (OTSO) Servet Şahin, konteynır limanın Ordu’ya kazandırılmasını ve Samsun Sarp Demiryolunun Ordu’dan mutlaka geçmesi gerektiğini söyledi.

BAKAN ALBAYRAK İŞ DÜNYASI İLE BİR ARAYA GELDİ

Çeşitli programlar kapsamında Ordu’ya gelen, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, 'Türkiye İçin Değişim Başlıyor' sloganıyla Ordu’da düzenlenen "Ordu İş Dünyası Buluşması" programında, iş insanları ile bir araya gelerek, ekonomik gelişmeler ve yeni fırsatlar hakkında bilgilendirmede bulundu.

BUTİK ÇİKOLATA’DA UZMAN OLMAK İSTER MİSİSNİZ?

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO), OTSO Akademi bünyesi kapsamında verilecek butik çikolata eğitimleri için başvuru almaya başladı.

ORDU’DAN MEHMETÇİĞE ÇİKOLATA DESTEĞİ

Ordu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) destekli “Yükümlülüğümüz Çikolata Projesi” kapsamında açılan butik çikolata eğitimi alan Denetimli Serbestlik tedbiri altında olan yükümlüler tarafından yapılan çikolatalar, Ordu Ticaret ve Sanayi odası ve Ordu Ticaret Borsasının da desteği ile 2200 kutu olarak Barış Pınarı Harekâtına katılan askerlere gönderildi.

KUZEY YILDIZI EKİBİNDEN OTSO’YA ZİYARET

Çekimleri Ordu’da gerçekleşen ve ulusal bir kanalda yayınlanan dizinin prodüksiyon ekibi ve oyuncusu, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO)'nı ziyaret etti.

BUTİK ÇİKOLATA GELİR KAPISI OLDU

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO)’nın hazırlayıp yürüttüğü İş’de Kadınlar Projesi kapsamında verilen butik çikolata eğitimi, eğitim gören kursiyerlere gelir kapısı oldu.

BAŞKAN ŞAHİN'DEN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Kasım 2019

Parçalı bulutlu