BAŞKAN ŞAHİN’DEN EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KUTLAMA MESAJI

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Servet Şahin, 2021-2022 eğitim öğretim yılının başlaması ve İlköğretim Haftası nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

BAŞKAN ŞAHİN’DEN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

OTSO’DAN ÜYELERE TEŞEKKÜR PLAKETİ

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) tarafından organize edilen programda, İstanbul Sanayi Odası (İSO)’nın hazırladığı listede 2020 yılı Türkiye’nin "İlk 500 ve İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" arasına giren üyeler ile 40 yılı aşkın süredir oda üyesi olan firmalara teşekkür plaketi takdim töreni düzenlendi.

ŞAHİN’DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

ŞAHİN'DEN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

BAŞKAN ŞAHİN İKİNCİ 500'E GİREN FİRMALARA TEŞEKKÜR ETTİ

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin, 2020 yılı Türkiye’nin ikinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesine giren üye firmalara teşekkür etti.

OTSO ÜYELERİNE KORONA VİRÜS AŞISINDA ÖNCÜLÜK YAPTI

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası’na (OTSO) kayıtlı üyeler, odaya gelen sağlık ekiplerince korona virüse karşı BionTech aşılarını yaptırdı.

ŞAHİN “ORDU ALTIN DÖNEM YAŞIYOR”

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (OTSO) Servet Şahin, kentte tarım ve hayvancılığın canlandığını belirterek, doğal ürünlerin tüketilmesi konusunda ise okullarda eğitim verilmesi gerektiğini söyledi.

ŞAHİN; "INC'NİN AÇIKLADIĞI RAKAMLAR GERÇEĞİ YANSITMAMAKTADIR

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin, Uluslararası Kabuklu Kuru Meyve ve Yemişler Konseyinin (INC) açıkladığı fındık rekoltelerinin ve stoklarının gerçeği yansıtmadığını ifade ederek tepki gösterdi.

BAŞKAN ŞAHİN İLK 500’E GİREN FİRMALARA TEŞEKKÜR ETTİ

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin, 2020 yılı Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesine giren üye firmalara teşekkür etti.

Eylül 2021