BAŞKAN ŞAHİN ULU ÖNDER GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ÜN ORDU’YA GELİŞİNİN 95. YIL DÖNÜMÜNÜ VE 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin 19 Eylül Gaziler Günü ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilimize ziyaretinin 95. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

ORDU TSO’YA TEŞEKKÜR BELGESİ

Ordu TSO, gerçekleştirmiş olduğu proje danışmanlığı hizmetleri için Ordu E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğünden teşekkür belgesi aldı.

ORDU TİCARET VE SANAYİ ODALARI VE TİCARET BORSALARI KURUMSAL GELİŞİM İÇİN BİR ARAYA GELDİ.

Ordu, Fatsa, Ünye Ticaret ve Sanayi Odaları ve Ticaret Borsaları kurumsal gelişim için bir araya gelerek istişarede bulundu.

BAŞKAN ŞAHİN’DEN 2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESAJI

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Servet Şahin, 2019-2020 eğitim öğretim yılının başlaması ve İlköğretim Haftası nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

AĞUSTOS AYI MECLİS TOPLANTIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Ağustos ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi.

BAŞKAN ŞAHİN’DEN MALAZGİRT ZAFERİ MESAJI

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin, Malazgirt Zaferi’nin 948. yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
26 Ağustos 1071 Malazgirt Zaferi’nin 948. dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Şahin; “Malazgirt Zaferi ile Anadolu’ya yeni bir medeniyet inşa edilmiş. Ayrıca günümüze köklü ve zengin bir kültürün oluşmasına vesile olmuştur. Malazgirt Zaferi sadece Türk tarihinin değil dünya tarihinin akışını değiştirmiştir. Malazgirt Zaferi gök kubbe altında kıyamete kadar sürecek birlikteliğinin sembolüdür. Gücünü maneviyatından alan milletimiz, tarih boyunca eşsiz zaferler kazanarak, Anadolu’nun başka bir millete vatan olmayacağını sayısız kez ispat etmiştir. Malazgirt Zaferi ve sonrasında yaşananlar bunun göstergesidir. Bu büyük medeniyet birikiminin mirasçıları olarak, bütün bereketiyle bize kucak açan bu topraklarda; barış ve kardeşliği yükseltmeye, birlik ve beraberliğimizi korumaya, huzur ve güven içerisinde yaşamaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşünce ile Malazgirt Zaferi’nin 948. yıldönümünü kutluyor zafere önderlik eden büyük komutan Sultan Alparslan’ı ve aziz şehitleri de rahmetle anıyorum. ” ifadelerini kullandı.

OTSO’DAN İSTİHDAMA TAM DESTEK

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO), Ordu İli Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Ordu Çalışma ve İş Kurumu il Müdürlüğü ve Asistt Rehberlik ve Müşteri Hizmetleri Anonim Şirketi iş birliğinde Mesleki Eğitim ve Beceri Geliştirme İş Birliği Protokolü (MEGİP)imzalandı.

STK’LAR ORDUNUN SORUNLARINI KONUŞTU

Ordu’da Sivil Toplum Kuruluşları bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunuldu.

OTSO İLE UĞUR OKULLARI EĞİTİM İNDİRİMİ PROTOKOLÜ İMZALADI

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) ile Uğur Okulları arasında üye ve personele yönelik eğitim indirimi protokolü imzalandı.

OTSO TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Temmuz ayı meclis toplantısını Gerçekleştirdi.

Yağmur

Yağmur