Karachi Expo Centre Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı - 12-15 Mayıs 2015

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden (TOBB) Odamıza intikal eden yazıda; 8. Gıda, Tarım, Hayvancılık Asya 2015 Uluslararası Fuar, Konferans Teknolojisi ve Makine Sergisi'nin, 12 - 14 Mayıs 2015 tarihinde, Pakistan’ın Karaçi şehrinde düzenleneceği bildirilmiştir.

Yeterli talep olması halinde Pakistan tarafınca oluşturulacağı öğrenilen "Türkiye Pavyonu" çatısı altında organizasyona katılacak olan firmaların aşağıdaki özel tekliflerden yararlanacağı belirtilmiştir:

· Bir adat ekonomi sınıfı gidiş-dönüş uçak bileti (800 ABD Doları'na kadar)

· 5 yıldızlı otelde 3 gece 4 gün konaklama (Toplam 400 ABD Doları'na kadar)

· Karaçi Havaalanı'nda karşılama ve transfer

· Vize için davet mektupları

· Eşleştirmeli iş görüşmeleri

· "Jamal's Yellow Pages" 32. Sayısında çeyrek sayfa reklam ve tanıtım

Konuyla ilgili detaylı bilgi için VP & Pazarlama Grup Direktörü Farhan Anis ile irtibata geçilmesi gerekmektedir.

Bilgi için:

İlgili kişi: Farhan Anis

VP & Pazarlama Grup Direktörü

Telefon: (+92-21) 111 – 222 – 444, +92 – 300 – 8244446

Faks: (+92 – 21) 3453 – 6330

E-posta: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. ; Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Web:http://www.foodasia.com.pk/

Yorumlar (1)