YÖREX YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI VE B2B GÖRÜŞMELER

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (OTSO) tarafından odamıza iletilen yazıda;

Coğrafi işaretlerin de yer aldığı YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı, üretildiği veya yetiştirildiği yörenin adıyla anılan tarım ürünleri, gıda ürünleri, el sanatları ve sanayi ürünlerinin hem ulusal hem de uluslararası ölçekte tanıtımını yapan bir organizasyondur. Yöresel ürünlerde markalaşmanın sağlanması, ticarileşme süreçlerinin desteklenmesi, katma değerin artırılarak işletmelerin ekonomik kapasitelerinin genişletilmesini hedefleyen YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı, 20-24 Ekim 2021 tarihlerinde Anfaş Antalya Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecektir.

Bu fuar kapsamında hedeflediğimiz çalışmalardan bir tanesi de coğrafi işaret üreticilerini ikili iş görüşmeleri yapmak üzere perakende firmaları ve e-ticaret portalları temsilcileriyle bir araya getirmek, coğrafi işaretli ürünlerin ulusal ve uluslararası piyalasalarda ekonomik değerini artırmaktır. Bu yıl gerçekleştirilecek olan YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı'nda B2B iş görüşmeleri yapmak üzere Metro, Migros, Carrefoursa ve Özdilek gibi perakende firmalarının yanı sıra Trendyol, Hepsiburada, Gittigidiyor, PttAvm ve Getir gibi e-ticaret portalları da katılım sağlayacak olup diğer firmaların da katılım teyitleri beklenmektedir.

Bu kapsamda, gerçekleştirilecek ikili görüşmelerin üyelerinize duyurulmasını ve https://yorex.com.tr/b2b adresi üzerinden kayıt yapılmasını rica eder, üyelerinizle beraber sizleri 20-24 Ekim 2021 tarihlerinde YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı'na davet etmekten memnuniyet duyarız.

Aralık 2021

Yahoo

Will be right back...

Thank you for your patience.

Our engineers are working quickly to resolve the issue.