GALERİ VE EMLAK EĞİTİMLERİ HAKKINDA

Ticaret Bakanlığı'nın yayımladığı "Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik" kapsamında gayrimenkul danışmanlarına 100 saatlik eğitim şartı getirilmiştir. Söz konusu şartın sağlanabilmesi için Odalarımızdan alınan talepler doğrultusunda, taşınmaz ticareti ve ikinci el motorlu kara taşıtı ticareti ile iştigal eden üyelerimiz için Birliğimiz koordinasyonunda, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi ve Sahibinden.com işbirliğinde ücretsiz eğitimler tasarlanmıştır.

Taşınmaz ticareti için 100 saat, ikinci el motorlu kara taşıtı ticareti için ise 35 saat sürecek eğitimler, yıl boyunca üyelerimize online ortamda ücretsiz olarak sunulmaktadır. Eğitimlerin sonunda katılımcılara ayrıca TOBB ETÜ tarafından başarı sertifikası verilmekte olup açılan ilk dönem eğitimlerinde 430 kişi başarı sertifikası almaya hak kazanmıştır. Eğitime katılanların başarı sertifikası alma oranı %94'tür. Detayları www.uzmanlik.com adresinde yer alan ikinci eğitimlerin tarihleri ise aşağıda verilmiştir.

-Emlak uzun programı: 2 Ağustos -  10 Eylül

-Emlak kısa programı: 6 Ağustos - 2 Eylül

-İkinci el araç ticareti programı: 5 Ağustos - 28 Ağustos

Üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda eğitimler yıl boyu devam edecek olup www.uzmanlik.com adresinden üyeler kayıt olarak kullanıcı adı ve şifre ile eğitime dahil olabilecektir. Bu eğitimleri kaçıran üyelerimizin yıl içerisinde her ay düzenlenecek programları, anılan adres üzerinden takip etmeleri önerilmektedir

İlgili yazıyı görmek için tıklayınız

Ekim 2021

Yahoo

Will be right back...

Thank you for your patience.

Our engineers are working quickly to resolve the issue.