SANAL TİCARET AKADEMİSİ HAKKINDA BİLGİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Odamıza gönderilen yazıda;

Sanal Ticaret Akademisi, ilgili Bakanlık tarafından Türk ticaret ve ihracat ekosistemini güçlendirme amacıyla geliştirilen, girişimcilere, esnaflara, sanatkârlara, öğrencilere, çalışanlara ve kariyerine katkı sağlamak isteyen tüm vatandaşlara yönelik bir uzaktan eğitim platformudur. Platform, 7/24 erişim olanağı sağlamakla birlikte ücretsiz ve herkese açık olup; "Dış Ticaret", "İç Ticaret","Girişimcilik" olmak üzere 3 adet sertifikalı eğitim programını hizmete sunmaktadır.

Sanal Ticaret Akademisi'nin, firma kapasitelerini geliştirme, girişimcilerin şirketleşme sürecini kolaylaştırma ve vatandaşların kariyerine katkı sağlamasını teminen ilgili Bakanlık tarafından basın, sosyal medya, vvebsayfası vb. yöntemlerle tanıtımı yapılmaktadır. Bu itibarla, belirtilen platformun başta firmalar ve girişimciler olmak üzere daha fazla sayıda vatandaşa erişiminin sağlanması ve etkili tanıtımının yapılabilmesi için ilgili Bakanlıkça, Oda ve Borsa üyelerine duyurusu yapılarak; vvebsayfalarında kolayca fark edilebilen bir alanda Sanal Ticaret Akademisi logo, isim ve http://akademi.ticaret.gov.tr bağlantısına yer verilmesi, sosyal medya hesaplarında ve süreli yayınlarda tanıtımının yapılması talep edilmektedir.

Mayıs 2020

Açık