STANDARDİZASYON VERİTABANI

Standardizasyon konusunda farkındalığı artırmak amacıyla TOBB ve TSE’nin gerçekleştirdiği çalışmalarda işletmelerde standardizasyon konusuna yeterli insan kaynağı bulunmadığı tespit edilerek bu kapsamda bir eğitim programı oluşturulmuştur.

Oluşturulan bu eğitimler;
• İngilizce lisanına hakim
• Alanındaki standartlara vakıf,
• Tercihen Ar-Ge, tasarım, kalite kontrol ve üretim konularında tecrübeli,
• Mümkünse daha önce standardizasyon konusunda görev almış

üst düzey yöneticilere, mühendislere veya teknik personellere yönelik olarak hazırlanmıştır.

Bu kapsamda gerçekleştirilecek eğitimlere katılım sağlamak üzere insan kaynağını belirlemek amacıyla bir veri tabanı oluşturulmaktadır.

Yukarıdaki kriterlere uyan üyelerimiz ve temsilcilerimizin Standardizasyon Veritabanı’na kaydolmalarını sağlamanızı bekliyoruz. http://std.tobb.org.tr adresinde yer alan standardizasyon veri tabanına 27 Ocak 2020 Pazartesi gününe kadar  kayıtların gerçekleşmesi gerekmektedir.

Ön kayıt gerçekleştirildikten sonra veri tabanında yer alan kişilere yönelik TSE ile birlikte standardizasyon eğitimi ve ardından Milli  Teknik (Ayna) Komite Toplantıları gerçekleştirilecektir. Veri tabanına kayıt ve eğitimler ücretsizdir.

Bilgilerinize sunarız.

Nisan 2020